nike air force

Forum lié au CALENDRIER. Présentez et organisez toutes vos sorties motos.

Modérateur : lulu

IngramLeigh
A poil !
A poil !
Messages : 3
Inscription : 8/mars/18 - 04:05
Moto : OTHER

nike air force

Messagepar IngramLeigh » 8/mars/18 - 04:36

Dagen før jul gjorde vi en historie om nike air max Footlocker, der trak deres tweet tilbage om at frigive Air Yeezy 2 Red October. På det tidspunkt var det ukendt, da den nøjagtige udgivelsesdato ville være, og nu begynder det at se ud som om det måske aldrig sker. Med Kayne West offentliggøre sine sande følelser om sin tidligere samarbejdspartner, vil Nike højst sandsynligt bede forhandlere holde sig af med at frigive den mest eftertragtede sneaker, indtil tingene begynder at afkøles. Der er også tale om at gå rundt, hvis det værste tilfælde skal ske, og Nike vil slippe af med hele deres bestand af Red October som om sneaker aldrig eksisterede. Og som om hele denne situation ikke var kompliceret nok, har Yeezy selv (Mr. West) alle rettighederne til navnet Yeezy. Så med det sagt, lad os vide, hvordan du føler om de røde oktobere. Er du trist af nyheden om, at disse måske aldrig falder? Eller er du træt af nike sko alle de hype, der har foregået de sidste par dage?

At se, hvordan de kollegiale PE-rækker er blevet et populært plateau til sneakers, er Arizona Wildcats blevet det seneste hold for at vise deres PE-varer. Som du vil se fra fotosne nedenfor, slog Nike Wildcats med to par Nike KD VI'er og Hyperdunk 2013s nike air henholdsvis. Sporting både en Home og Away farvepalet, alle jer sneakerheads vil bemærke, at begge KD VI'er udnytte den populære Precision Timing design grafik, mens Hyperdunks sport en zig-zag effekt om tungerne. Læs videre efter hoppet for at tjekke et par flere udseende og sørg for at fortælle os, hvor disse leddene er blandt dine yndlings kollegiale PE'er.

Tilmelding til morgendagens dag med højt profilerede udgivelser vil være ankomsten af Nike Basketballs Christmas Pack. Bestående af Xmas iterationer af Nike LeBron XI, KD VI og Kobe 8, vil sneakerheads overalt kunne klare disse spark fra udvalgte Nike-forhandlere. Udstyret med ferieinspireret grafik og blonde lås inspireret nike air huarache af dekadente ornamenter, der flanker Xmas træer, vil alle tre spark være tilgængelige til køb om morgenen. Tjek et sidste blik på morgendagens udgivelser, og sørg for at fortælle os, hvilket par spark du ser mest frem til copping i morgen.

Set for at deltage i slutningen af året festligheder vil være denne Energy colorway til Nike KD VI. Sæt til at falde den 31. december, er dette livlige tilbud sikkert at få øjnene af masser af sneakerheads, når de ankommer til detailhandlere landsdækkende. Efter at have fået Nerf-monikeren tildelt dem, da de først ramte scenen, satte folkene over på Nike det hurtigt ved at duplikere disse Energy-leddene. Tjek nogle nye billeder efter hoppet og sørg for at give os en linje i kommentarfeltet nedenfor.

Den 30. december vil Oregon Ducks Nike Air Foamposite One være tilgængelig på NikeStore og vælge Nike Sportswear-forhandlere. Fuldt udstyret med 3M reflekterende vinger, der grafisk strømmer gennem skoens silhuet, har disse ledd også sportsgrønne snøre om snøre og tunge. Toppede med ænder-logoerne fremhævede prominently om både tungen og hæletablet, alle jer sneakerheads vil helt sikkert lægge mærke til de broderede ænderfødder over hælkraveområdet. Læs videre efter springet for at tjekke de officielle billeder af denne kommende udgivelse og sørg for at give os en linje i kommentarfeltet nedenfor.

Den 28. december er alle nike free jer fans af Nike Roshe Run sikker på at glæde sig over det er den dag, Leopard Nike Roshe Run FB er sat til at løsladde i USA. Serving som en af de mest vanskelige at spore farveveje til den populære silhuet , alle jer sneakerheads vil have mulighed for at cop disse rædse spark i lørdag på Nikestore. Med så meget anden varmefald i de næste par dage, kan de muligvis gøre det til toppen af din liste? Tjek et detaljeret look efter hoppet og nike free sørg for at give os en linje i kommentarfeltet nedenfor.

Revenir vers « Tous les événements »

Qui est en ligne ?

Utilisateurs parcourant ce forum : Aucun utilisateur inscrit et 1 invité